Mobile CARNet

Izvor: IRB Helpdesk
Inačica 23 od 15. srpnja 2022. u 08:42 koju je unio Hdagelic (razgovor | doprinosi) (Stvorena nova stranica sa sadržajem: »thumb|http://www.carnet.hr/mobile ==O MobileCARNet usluzi== U skladu s trendovima i sve većom potrebom za mobilnošću koris...«.)
(razl) ←Starija inačica | vidi trenutačnu inačicu (razl) | Novija inačica→ (razl)
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

O MobileCARNet usluzi

U skladu s trendovima i sve većom potrebom za mobilnošću korisnika te značajnom iskorištenošću CARNetovih modemskih ulaza, CARNet je u suradnji s VIPnetom omogućio korisnicima novu metodu pojedinačnog pristupa CARNet mreži - mobilan pristup mrežnim resursima čak i na mjestima gdje inače ne postoji standardan priključak na Internet.

Tko ima pravo na MobileCARNet uslugu?

Usluga MobileCARNet pruža se isključivo korisnicima, pojedincima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr na temelju kojeg se obavlja proces autentikacije i autorizacije korisnika za uporabu usluge.

Korisne informacije

Detalje o spajanju kao i detaljne upute potražite na stranicama CARNet Helpdeska i službenim stranicama CARNet Mobile usluge.

Sve informacije o ponudi i tarifnim modelima mogu se dobiti na CARNet-ovim i Vipnet-ovim stranicama, pozivom Vipnet-ovoj službi za korisnike na 091 77 00, ili putem e-mail adrese mobile@carnet.hr.