Ankete

Izvor: IRB WikiDesk
Skoči na: orijentacija, traži

Sadržaj

UVOD

Sustav za ankete omogućuje svim zaposlenicima razvoj ankete, te objavljivanje i prikupljanje odgovora. Ankete mogu uključivati uvjetna grananja, željeni izgled i dizajn, te osnovne statističke analize rezultata istraživanja. Aktivne ankete otvorenog pristupa rada dostupne su na adresi https://survey.irb.hr/. Aktivne ankete zatvorenog pristupa rada mogu se pojedinačno poslati odabranim ispitanicima na e-mail.

KORIŠTENJE

Prijava na sustav

Na sustav dostupan na adresi https://survey.irb.hr/admin/ se prijavljuje s osnovnim korisničkim računom (koji se upotrebljava i za IRB mail), te odgovarajućom lozinkom.

Postupak izrade ankete

(thumbnail)
Osnovna administratorska stranica


Nakon prijave na sustav prikazuje se "Osnovna administratorska stranica" koja pruža korisniku najosnovije informacije i funkcije prije samog stvaranja nove ankete.

Da bi stvorili novu anketu, kliknite na ikonu “Stvori ili uvezi novu anketu” Add.jpg koja se nalazi na desnoj strani početne stranice. Nakon toga će se pojaviti stranica s postavkama nove ankete. Neke postavke se mogu mijenjati tokom izrade ankete pomoću ikone “Mijenjaj trenutnu anketu” Edit.jpg koja se nalazi na alatnoj traci.


Uređivanje ankete

Ankete se mogu urediti pomoću pet kartica:


Osobni alati